fbpx

Wipe Away The Day

THE POWDER ROOM SOCIETY

THE POWDER ROOM SOCIETY

Wipe Away The Day

Disse wipes er en uundværlig del af min daglige skønhedsrutine. For hvis ikke lærred er pænt bliver maleriet aldrig godt. Det er så utrolig vigtigt at få renset ansigtet grundigt dagligt, for huden kan holde sig sund og smuk. Selvom du ikke bruger makeup daligt er det vigtigt at få renset huden. Vi udsættes for alt muligt og umuligt snavs og forurening, så snart vi går udenfor døren. Så gør dig selv den tjeneste at bruge et par minutter morgen og aften på at rense din hud. Med disse bæredygtige, miljøvenlige og genanvendelige rense rondeller fjerner du let din makeup og renser dit ansigt. Når man renser sit ansigt kan man dog hurtigt komme til at bruge uhyggelig mange af engangs vatrondeller, noget modernatur ikke er særlig glad for. Det behøver du dog ikke bekymre dig om med disse rondeller. De er nemlig genanvendelige! De består af 80% bambus viskose og 20 % bomuld, og vaskes på 40grader og lufttørres efter brug.

Rondellerne er silkebløde og blide mod huden, men efterlader dig stadivæk med en følelse af virkelig at have fået huden renset igennem. Du kan bruge dem enten med lunken vand eller sammen med din ansigtsrens eller makeupfjerner alt efter behov. Et absolut must have! Du finder dem lige her

DEL DETTE INDLÆG
Facebook
LinkedIn
THE POWDER ROOM

THE POWDER ROOM

Powder Room Society, et online universe med inspiration indenfor Beauty & Lifestyle. Her finder du guides, styling videoer, information om spændende produkter, portrætter af interessante kvinder og kommer med Behind The Scenes i Powder Room universet.

MEST SETE:
INDLÆG FRA SAMME KATEGORI:
en_GBEnglish

SPAR 10 %

Tilmeld vores nyhedsbrev, få 10% rabat på din første ordre  samt nyheder og tilbud direkte i din indbakke.