fbpx

Welcome Darling!

THE POWDER ROOM SOCIETY

THE POWDER ROOM SOCIETY

Welcome Darling!

Welcome darling! Måske kender du The Powder Room allerede, måske er dette dit første besøg. Under alle omstændigheder er det os en fornøjelse at kunne byde dig velkommen her i vores lille pink bobble. The Powder Room er et glamourøst skønhedsunivers skabt til og for kvinder, der ønsker at forkæle sig selv. Vores ønske er, at når du besøger os i salonen eller her i vores online univers, for en tid vil føle dig hensat til en verden af glamour. Det her er stedet hvor du kan give dig hen til alle dine romantiske og feminine drømme. Her kan du slappe af, give slip, lade dig forkæle og inspirerer. 
Vi er utrolig glad for du har lyst til at være med på denne rejse! Der kommer til at ske så mange nye og spændende ting i The Powder Room Society. Guides, styling videoer, events, workshops & kurser, to name a few!

Catrine er trådt ind i The Powder Room som investor, hvor hun holder styr på økonomien og er med til at løfte vores univers til nye højder. Malene er den kreative partner, og kvinden der svinger den visionære pudderkvast over Powder Room. Med os har vi at hold af fantastiske Powder Puffs, der får det hele til at gå op. Let the magic begin!

XOXO

Catrine & Malene

DEL DETTE INDLÆG
Facebook
LinkedIn
THE POWDER ROOM

THE POWDER ROOM

Powder Room Society, et online universe med inspiration indenfor Beauty & Lifestyle. Her finder du guides, styling videoer, information om spændende produkter, portrætter af interessante kvinder og kommer med Behind The Scenes i Powder Room universet.

MEST SETE:
INDLÆG FRA SAMME KATEGORI:
en_GBEnglish

SPAR 10 %

Tilmeld vores nyhedsbrev, få 10% rabat på din første ordre  samt nyheder og tilbud direkte i din indbakke.