Shopping Cart

No products in the cart.

Wishlist Custom Cart

Welcome Darling!

Welcome darling! Måske kender du The Powder Room allerede, måske er dette dit første besøg. Under alle omstændigheder, er det mig en fornøjelse, at kunne byde dig velkommen her i min lille pink bobble. The Powder Room er stedet der hjælper dig med at tilføje glamour til din hverdag. Mit ønske er, at når du besøger The Powder Room, hvad end det er i det lille Beauty Studio, på de sociale medier eller her i mit online univers, at du for en tid vil føle dig hensat til en verden af glamour. Her romantiseres livet, med alt hvad det er, både de store og de små øjeblikke. Både hverdagen og de særlige øjeblikke. Jeg nyder at lave ritualer af de små ting i livet, og jeg lever efter/arbejder efter princippet om, at livet et langt stykke hen af vejen, er hvad du gør det til… Essencen af Powder Room er flyttet med online, her finder du inspiration, guides og how to’s med uundværlige tips til at tilføje glamour til den ellers ikke altid særlig glamourøse hverdag.

De første kreative tilløb og visionære sving med pudderkvasten, over hvad der skulle blive The Powder Room, blev taget helt tilbage i 2015. Derefter har det stille og roligt udviklet sig til det Powder Room du møder i dag. For mig er det her virkelig den uendelige historie, hvor der hele tiden skrives nye kapitler og jeg er glad for, at du har lyst til at være med på rejsen! Der kommer fremover fortsat til at ske mange nye og spændende ting i The Powder Room. Jeg har netop tilføjet en ny sektion her på hjemmesiden “Favoritter” Der er en inspirationsside og shopping guide hvor jeg deler mine favoritter for sæsonen og hvor du kan få fat i dem henne. Denne visuelle shopping guide består af billeder du kan klikke på for at komme til den shop der forhandler dem. Sitet bliver hele tiden opdateret, og du finder både mode, skønheds og livsstilsprodukter der. Måske har du også set TV sektionen. Her kommer du til at kunne finde forskellige videoer, med emner der rammer Powder Room ånden. Videoerne vil løbende blive lagt op fra Maj måned.

Jeg håber, at du vil nyde din tid her på det nye Powder Room site!

XOXO

Malene

Newsletter Updates

Enter your email address below to subscribe to our newsletter