fbpx

Verdens første hyaluron og selftan super serum!

THE POWDER ROOM SOCIETY

THE POWDER ROOM SOCIETY

Verdens første hyaluron og selftan super serum!

Super Glow – verdens første hyaluron og super food selftan serum!

Super Glow serum fra Tan Luxe er en af de ting i min hudplejerutine jeg hverken kan eller vil undvære!

Super Glow er et Selftan Serum der indeholder hyaluronsyre og hele syv super food ingredienser. Det efterlader huden glat, fugtet og plump, og kan bruges som en primer under din makeup.

Super Glow kombinerer det bedste inden for selftan med hyaluronsyre og syv super foods til et effektivt, multifunktionelt superserum. Serummet fugter og nærer i dybden for en strålende og sund hud. Super Glow Serummet indeholder en omhyggeligt afbalanceret mængde tan ingredienser  (4%), hvormed en smuk glød kan vedligeholdes dagligt, samtidig med at hudens kollageniveau øges. Samtidig beskyttes huden, med et ekstrakt af kakaobønner der fungerer som et skjold mod partikelforurening og blå skærmlys.

De 7 Super Foods, hvad kan de?

Chia Seed Oil: opretholder et sundt fugtniveau
Rødbedeekstrakt: lyser og giver glød
Hindbærfrøolie: stærk antioxidant
Avocadoolie: rig på fedtsyrer og E-vitamin
Ekstrakt af grønkål: lyser og strammer huden
Blåbærekstrakt: rig på antioxidanter
Kokosolie: reducerer inflammation

Hvad gør SUPER GLOW?

Super Glow serummet giver en gradvis solkysset glød og er velegenet til daglig brug. Hyaluronsyre fugter og ‘plumper’ huden, for et lækkert og friskt look. Superfoodingredienserne nærer og gør huden strålende!

How to:

Påfør 4-12 dråber Super Glow Hyaluron Serum på et rent ansigt. Giv serummet et minuts tid til at trænge ind i huden, påfør herefter en fugtighedscreme eller olie, det vil styrke effekten af hyaluronsyren i serummen. Hyaluronsyre har nemlig en fantastisk evne til at gribe fat i og holde på væske. Bruger du facemist, fra tid til anden, så ville det være helt optimalt at spray lidt på ansigtet efter påførelse af hyaluronholdige produkter. Husk at vaske hænderne efter påføring af Super Glow serummet, da dine håndflader ellers også vil få et tan.

Du finder Super Glow serummet lige her

DEL DETTE INDLÆG
Facebook
LinkedIn
THE POWDER ROOM

THE POWDER ROOM

Powder Room Society, et online universe med inspiration indenfor Beauty & Lifestyle. Her finder du guides, styling videoer, information om spændende produkter, portrætter af interessante kvinder og kommer med Behind The Scenes i Powder Room universet.

MEST SETE:
INDLÆG FRA SAMME KATEGORI:
en_GBEnglish

SPAR 10 %

Tilmeld vores nyhedsbrev, få 10% rabat på din første ordre  samt nyheder og tilbud direkte i din indbakke.