Shopping Cart

No products in the cart.

Wishlist Custom Cart

Tips til dit Tan

Jeg er altså et bedre menneske når min hud har lidt kulør.. Strong statement I Know! Når jeg siger bedre menneske, mener jeg I virkeligheden nok et gladere menneske. I vinterhalvåret bliver min hud simpelthen så bleg og gennemsigtig. Mine blodåre ses tydeligt gennem huden og renderne under øjnene når et nyt niveau. Så ja selvbruneren bliver flittig brugt, det gør den faktisk hele året da jeg meget sjældent opholder mig i solen, men om vinteren er den et absolute must have for mit velbefindende. Forfængeligt, perhaps, but there we have it.

Der findes mange former for selvbruner/tanner, hvilken type du skal vælge afhænger lidt at temperament og af hvilket resultat du vil have.

Jeg bruger flere forskellige former for selvbruner, med her har jeg shortlisted dem jeg har i hyppigst rotation:

The Gradual, som navnet afsløre er det et gradual tan produkt. Konsistensen er som en let lotion og meget nem at arbejde med, den fugter (uden at fedte) og giver en diskret gradvis farve til huden i løbet af en times tid. Rigtig god som begynder tan, eller hvis man ønsker et let tan der er nemt at vedligeholde.

The Super Edition, et speciel edition kit med hyaluron tan serum én til krop og en til ansigtet. Love, love, love this! Serumet absorbers hurtigt af huden, som i virkelig hurtigt! Så på kroppen vil jeg anbefale du prøver den på et mindre område første gang du har den i brug. Feks. decolleté og arme, så du lige kan vende dig til konsistensen.

The Water, en selvbruner på spray der føles som vand. Super nem at bruge! Jeg mister den over hele kroppen og tørre efter med hænderne eller en handske, for at være sikker på den er ordenligt fordelt. Jeg bruger den gerne som et top up/vedligeholdelse af mit tan.

Hydra Mousse, En let mousse der udvikler sig på huden på 4-6 timer. Med den her mousse skal du vente med at bade og undgå aktiviteter der får dig til at svede de første 4timer efter du har påført produktet.

Nå lad os komme til sagen – Tips og anbefalinger til dit tan!

1.

For det ultimative tan er det rigtig godt at have eksfolieret huden ca. 24 timer før du bruger selvbruner. Dit ”tan” sætter sig bedre på huden hvis de dødehudceller er blevet eksfolieret væk, huden kan dog være lidt sart lige efter en eksfoliering, derfor kan det være en god ide at vente til næste dag før du påføre din selvbruner.

2.

Et andet tip der kan have virkelig stor indflydelse på det endelige resultat at din tanning, er:

At fugte tørre områder såsom hænder, fødder, knæ og albuer. Er din hud tør vil den suge selvbruneren til sig på en anden måde og du risikere skjolder af selvbruner på huden. Not so cute… Brug en bodylotion på de nævnte områder, særlig indersiden af hænderne og mellem fingrene er vigtige at være opmærksom på, da det ellers kan være lidt tricky at få dit tan jævnt.

Bruger du selvbruner i ansigtet så vær opmærksom på hårgrænsen, kæbelinjen og ørene. Sørg for ikke at overdosere produktet, det gør det nemmere at være præcis. Jeg bruger oftest hænderne til at påføre selvbruner, men du kan også bruge en handske eller en foundation børste til at fordele produktet med.

Hvornår på dagen er det bedst at påføre selvbruner? Det afhænger meget af hvilken type selvbruner du bruger. Er den en mousse der skal skylles af igen, ville jeg bruge den om aften. Hvorimod en lotion med gradual tan bruger jeg oftest fra morgenstunden. Mists og olier, bruger jeg gerne når jeg lige er kommet ud af badet, så kan de trænge ind på huden mens jeg laver resten af min hudpleje routine.

3.

Mit tredje tip til tanning sucess er dette: Er du ny i selvbruner gamet, eller er det bare lidt tid siden du sidst har tannet. Så start med et mindre område. Hvis jeg skal prøve en ny selvbruner af eller hvis jeg har haft en lille pause, så starter jeg med kun at tanne ansigt/decolte og fra knæene og ned. Det giver mig mulighed for at vende mig til konsistensen og styrken af produktet, og minimere chancen for jeg kommer til at over eller under-dosere produktet.     

4.

Mit 4 tip er dette, RESET!

Hvis du har lavet en kæmpe ups’er og dit tan er blevet skjoldet eller ikke har fået vedligeholdt det og dit tan nu skaller lidt af… Så reset! Rens dit tan af og start forfra. Det er faktisk ret nemt. Du sprayer Glyco Water på huden og massere den ind med circle gående bevægelser. Lad produktet sidde på huden i 5 minutter. Skyl produktet af huden mens du skrubber huden med en handske eller klud. Volia! Nu er din hud nulstillet og klar til et friskt tan.

Håber du kunne bruge mine tips og har mod på at kaste dig ud i at lege lidt med selvbruner.

Nu vil jeg tage min egen medicin og få gjort noget ved mine blege skinneben!

XOXO

Malene

Newsletter Updates

Enter your email address below to subscribe to our newsletter