fbpx

POWDER PUFFS

Creative Director/ Powder Puff Queen​

Malene er The Powder Puff Queen. Hun er uddannet makeup artist & vippeteknikker og har mere end 10års erfaring i Skønhedsbranchen. Hun har arbejdet med både TV, styling, marketing og salg for flere internationale beauty brands.

Malene har desuden en fortid som Visual Merchandiser og har stor erfaring med planlægning og hosting af events. Noget The Powder Room nyder godt af til vores Ladies Nights. Malenes speciale er Brude & Red Carpet stylinger, samt personlige Makeup Lektioner & Workshops.

Investor I Financial Director

Catrine er trådt ind i The Powder Room som investor, hvor hun holder styr på økonomien og er med til at løfte vores univers til nye højder. Vi nyder godt af Catrines kompetencer fra hendes allerede succesfulde forretningsliv. Catrine er cand.mer.jur fra CBS og har sin daglige gang som partner i FalckEkdahl.

Junior Powder Puff

Moa er Powder Rooms nyeste Powder Puff. Moa tilbyder Shellac, Bryn & Lash Lift behandlinger.

Powder Puff / Brow Queen

Alex er The Powder Rooms Brow Queen. Alex er uddannet Makeup Artist, Vippeteknikker & Microblading Artist. Derudover har hun kurser i hårstyling, Lash Lift & Threading. Hendes speciale er bryn. Hendes estetiske sans er i en liga for sig, hendes håndværk lige så!

POWDER PUFF

Line er uddannet frisør og er at finde i salonen til stylinger på udvalgte datoer.

Dørmand

Se vores ledige stillinger eller send os en uopfordret ansøgning

SPAR 10 %

Tilmeld vores nyhedsbrev, få 10% rabat på din første ordre  samt nyheder og tilbud direkte i din indbakke.