Shopping Cart

No products in the cart.

Wishlist Custom Cart

Skønhed kommer indefra…?

Skønhed = Sundhed & Sundhed = Skønhed. Dette er filosofien fra Smuuk Skin, og det er jeg helt on board med. Skønhed indefra og velvære er blevet en naturlig del af hverdagen for danske kvinder, og en anderkendelse af at en sund krop og livstil er essentiel for ens fysiske og psykiske skønhed.

Det vi optager er det vi udstråler. Huden er kroppens største organ, og det er vigtigt også at pleje den indefra, hvis man ønsker at forebygge og minimere synlige tegn på ældning. Dannelsen af kollagen og elastin mindskes med alderen og huden mister den naturlige spændstighed allerede fra vi runder de 25 år. Yiks! Det er ikke kun tiden, vi er oppe imod, når det kommer til hudens sundhed. Huden udsættes dagligt for mange forskellige faktorer, der er med til at producere frie radikaler som nedbryder hudens struktur.

Smuuk Skins mission er at tilbyde unikke sammensætninger af vitaminer, mineraler og næringsstoffer med forskellige skønhedsegenskaber.

Deres produkter tager afsæt i en holistisk tilgang til skønhed, og ønsker at være kvinders fortrukne valg inden for cosmecuticals og en uundværlig del af den daglige skønhedsrutine. Hos Smuuk Skin er de inspireret af den smukke danske natur, hvor blomsterne gror vildt. Hver blomst er unik, smuk og helt sin egen. På samme måde er vi kvinder forskellige, men fælles for os alle er, at vi har brug for den rette mængde af vitaminer, mineraler og næringsstoffer indefra for at kunne stråle udadtil.

Jeg har taget nærmest hele Smuuk Skin’s sortiment ind i min daglige skønheds rutine! Jeg tager både Youth Optimizer, HydroBalance (2 tabletter) og Hair Booster dagligt. Jeg har for år tilbage været ramt af stress, stress har det med at manifestere sig fysisk i kroppen også, og det skal jeg lige love for det gjorde på mig. Jeg slog ud på kroppen, fik eksem på ryggen, hvilket jeg aldrig havde været plaget af før. Mit hår fældede helt vildt, knækkede af og nærmest nægtede at vokse ud igen. Det gik ligesom bare i stå. Det var først da jeg begyndte at tage Hair Booster tabletterne at mit hår langsom begyndte at blive sig selv igen, det har været en lang process, men nu er der ved at være længde og fylde igen, jeg har virkelig kunne se en stor effekt af Hairbooster tabletterne.

Du finder alle den lækre produkter fra Smuuk Skin lige her

Newsletter Updates

Enter your email address below to subscribe to our newsletter