fbpx

Smuuk Skin

beauty supplement smuuk skin collagen
THE POWDER ROOM SOCIETY

THE POWDER ROOM SOCIETY

Smuuk Skin

Skønhed kommer indefra…?

Skønhed = Sundhed & Sundhed = Skønhed. Dette er filosofien fra Smuuk Skin, og vi er helt enig. Skønhed indefra og velvære er blevet en naturlig del af hverdagen for danske kvinder, og en anderkendelse af at en sund krop og livstil er essentiel for ens fysiske og psykiske skønhed. Smuuk Skin, en ny serie af eksklusive produkter skabt til kvinder med fokus på Sundhed, Skønhed & Wellness.

Det vi optager er det vi udstråler.

Din hud er din krops største organ, og det er derfor ekstra vigtigt at pleje den indefra, for at forebygge og minimere synlige tegn på ældning. Dannelsen af kollagen og elastin mindskes med alderen og huden mister sin naturlige spændstighed allerede fra vi runder de 25 år. Yiks! Det er ikke kun tiden, vi er oppe imod, når det kommer til hudens sundhed. Din hud udsættes for mange forskellige faktorer, der er med til at producere frie radikaler som nedbryder hudens struktur.

Smuuk Skins mission at tilbyde unikke sammensætninger af vitaminer, mineraler og næringsstoffer med forskellige skønhedsegenskaber.

Smuuk Skin tager afsæt i en holistisk tilgang til skønhed, og ønsker at være kvinders fortrukne valg inden for cosmecuticals og en uundværlig del af den daglige skønhedsrutine. Hos Smuuk Skin er de inspireret af den smukke danske natur, hvor blomsterne gror vildt. Hver blomst er unik, smuk og helt sin egen. På samme måde er vi kvinder forskellige, men fælles for os alle er, at vi har brug for den rette mængde af vitaminer, mineraler og næringsstoffer indefra for at kunne stråle udadtil.

Vi har hver især hos Powder Room taget Smuuk Skin ind som en del af vores daglige skønheds rutine Alex har Hydro Balance Tabletter & Olie, som favoritter. Moa bruger Pure Skin, både Olien & tabletterne, Malene bruger Youth Optimizer & Hair Booster.

Du finder alle den lækre produkter fra Smuuk Skin lige her

DEL DETTE INDLÆG
Facebook
LinkedIn
THE POWDER ROOM

THE POWDER ROOM

Powder Room Society, et online universe med inspiration indenfor Beauty & Lifestyle. Her finder du guides, styling videoer, information om spændende produkter, portrætter af interessante kvinder og kommer med Behind The Scenes i Powder Room universet.

MEST SETE:
INDLÆG FRA SAMME KATEGORI:
en_GBEnglish

SPAR 10 %

Tilmeld vores nyhedsbrev, få 10% rabat på din første ordre  samt nyheder og tilbud direkte i din indbakke.