Shopping Cart

No products in the cart.

Wishlist Custom Cart

Shop mine favoritter!

Den nye Powder Room hjemmeside er endelig oppe! Har du set der er kommet en ‘shop mine favoritter’ side? Der er en inspirationsside og shopping guide hvor jeg deler mine favoritter for sæsonen og hvor du kan få dem henne. Denne visuelle shopping guide består af billeder du kan klikke på for at komme til den shop der forhandler dem. Sitet bliver hele tiden opdateret, og du finder både mode, skønheds og livsstilsprodukter der. Så siden fungere altså lidt som om du har en personlig stylist der konstant afsøger marked for dig og har samlet alle de skønne must haves for sæsonen på et sted. Det eneste du skal gøre er at klikke på billedet hvis du ser noget du gerne vil have fingrene i. I løbet af kort tid vil du kunne filtrere på siden så du kan vælge kun at se produkter fra en bestemt kategori, feks mode.

Jeg glæder mig til at dele alle mine favoritter med dig!

XOXO

Malene

Newsletter Updates

Enter your email address below to subscribe to our newsletter