fbpx

Powder Room x Hej Blomst!

THE POWDER ROOM SOCIETY

THE POWDER ROOM SOCIETY

Powder Room x Hej Blomst!

Sommeren kan ikke helt finde ud af hvad den vil, det ene øjeblik har vi hedebølge det næste store regnskyl! En ting er dog sikkert, sommer = smukke frodige blomster. Dem kan du nu få leveret lige til din dør. Enda med en særlig Powder Puff rabat på 20%! 

Mine søde og dygtige veninder har fornyligt lanceret Hej Blomst en abonnementsordning hvor du kan bestille 3, 5 eller 7 bundter på ugebasis så ofte du ønsker det. 
Jeg har fået lov til at dele denne rabatkode ‘hejpowderpuff’ med dig, der giver 20% rabat på dit første køb. 

Du kan se mere om Hej Blomst her

Hej Blomsts florist udvælger de smukkeste friske blomster som sæsonen har at byde på, hvorefter de pakker og sender din blomsterkasse i deres bæredygtige emballage, som skåner blomsterne og sikrer at de kommer sikkert frem indenfor 24 timer fra de modtagers fra gartneriet. Det betyder at du får så friske blomster som muligt – og muligheden for selv at være kreativ og binde fine store buketter eller flere yndige små posies. Hej Blomst er en abonnementsordning hvor du kan bestille 3, 5 eller 7 bundter på ugebasis så ofte du ønsker det. 

Husk at brug koden ‘hejpowderpuff’ for at få din rabat! 
Klik her for at shoppe blomster

XOXO 
Malene 

DEL DETTE INDLÆG
Facebook
LinkedIn
THE POWDER ROOM

THE POWDER ROOM

Powder Room Society, et online universe med inspiration indenfor Beauty & Lifestyle. Her finder du guides, styling videoer, information om spændende produkter, portrætter af interessante kvinder og kommer med Behind The Scenes i Powder Room universet.

MEST SETE:
INDLÆG FRA SAMME KATEGORI:
en_GBEnglish

SPAR 10 %

Tilmeld vores nyhedsbrev, få 10% rabat på din første ordre  samt nyheder og tilbud direkte i din indbakke.