fbpx

NEGLETEKNIKKER

Vi søger flere selvstændige behandlere til vores eksklusive klinik på Østerbro.

Vi søger uddannede og erfarne negleteknikkere. Vi forventer, at du kan lave shellac, og kan du desuden lave gele og nailart er det blot en fordel. Kan du
i tillæg også udføre vippebehandlinger, massage, styling, sugaring eller andet relevant eller interessant fra en tidligere baggrund som frisør, kosmetolog eller lignede – er det kun en fordel. Vi er også åbne for at den rette kandidat, kan indtage en stilling som salonmanager – med det overordnede ansvar på gulvet.

The Powder Room er en eksklusiv salon i hjertet af Østerbro, som tilbyder eyelash extensions, bryn behandlinger, styling, shellac og andre lækkerier. Vi har et stort antal faste kunder, og har svært ved at følge med, derfor søger vi flere smilende ansigter til at hjælpe os.

Vi er fleksible omkring ansættelsesstrukturen – deltid, fuldtid, eller mulighed for at leje sig ind i salonen. Dette vil bero på de kompetencer og evner du kan bibringe til salonen.
Du vil fungere som en naturlig del af the Powder Room teamet. Vi forventer du er behagelig, omgængelig, præsentabel, mødestabil, fleksibel, omhyggelig og med en god arbejdsmoral. Vi er fælles om, at få salonen til at være et dejligt sted at være

Send en ansøgning samt cv til kontakt@thepowderroomcph.dk. Inkluder venligst en begrundelse for, hvorfor du ser salonen som ”et godt match”, og hvad du kan tilføre til salonen. Skriv venligst ‘ansøgning’ i emnefeltet.

Du kan også sende din ansøgning via. vores kontaktformular.

Hvis du ønsker at høre mere så kontakt os endelig. Vi ser frem til at høre fra dig
 
 

Send din ansøgning her

en_GBEnglish

SPAR 10 %

Tilmeld vores nyhedsbrev, få 10% rabat på din første ordre  samt nyheder og tilbud direkte i din indbakke.