fbpx

Moa’s Must Haves!

THE POWDER ROOM SOCIETY

THE POWDER ROOM SOCIETY

Moa’s Must Haves!

Med svenske og norske gener, kan det være svært at få en ordentlig tan, uanset hvor mange timer jeg bruger i solen. Derfor er jeg helt vild med Madame LaLa’s tanmousse! Jeg har altid været lidt skræmt af selvbrunere. Jeg tror de fleste af os enten har set, eller selv oplevet meget orange tans med uflatterende striber og kanter. Jeg var derfor lidt skeptisk da jeg skulle prøve produktet for første gang, men denne mousse er SÅ nem at påføre jævnt og massere godt ind i huden. Moussen har en grøn undertone, så man slipper for det orange look. Win!Derudover er jeg mor og har ikke sovet i 4 år. Lavinde har lavet den lækreste eye serum mask, der rent faktisk giver synligt resultat med det samme! Den lysner de mørke trætte render under øjnene, opfrisker og opstrammer. Dém er jeg blevet meget glad for. De har også lavet en fantastisk mascara ”Beyond & Curl”, der har serum i! Så hvis du ligesom mig ikke er så god til at huske sådanne skønhedsrutiner, kan mascaraen virkelig anbefales. Den bruger jeg alligevel næsten dagligt, og jeg kan se at mine vipper er blevet længere efter den er blevet fast inventar i min makeup taske.Still speaking of being a mom – så er jeg meget glad for vores ’moisturizing hand sanitizer’. Håndsprit der fugter OG dufter fantastisk OG ser super sød ud. What’s not to like?

DEL DETTE INDLÆG
Facebook
LinkedIn
THE POWDER ROOM

THE POWDER ROOM

Powder Room Society, et online universe med inspiration indenfor Beauty & Lifestyle. Her finder du guides, styling videoer, information om spændende produkter, portrætter af interessante kvinder og kommer med Behind The Scenes i Powder Room universet.

MEST SETE:
INDLÆG FRA SAMME KATEGORI:
en_GBEnglish

SPAR 10 %

Tilmeld vores nyhedsbrev, få 10% rabat på din første ordre  samt nyheder og tilbud direkte i din indbakke.