fbpx

Melanie’s Travel Essentials

THE POWDER ROOM SOCIETY

THE POWDER ROOM SOCIETY

Melanie’s Travel Essentials

Da Jacob & jeg, sædvanligvis, rejser til USA 1 gang om året, er det så vigtigt for mig ikke at mangle noget på den lange flyvetur, da jeg ikke bryder mig om at flyve langt i forvejen. Jeg har især rigtig svært ved at falde i søvn på flyet, men det hjælper min elskede Club Lemonade sleeping mask mig med, da den er så behagelig og blød og “slukker lyset”. Der er heller ikke noget som at forkæle sine øjne med et par kolde Lavinde eyemasks til sidst på flyveturen, som giver et friskt og veludhvilet look. Min Hand Sanitizer fra Touchland er absolut uundværlig! Særligt når man er out & about, med masser af mennesker omkring sig.Håber det kunne inspirerer dig lidt til når du skal pakke til din næste flyrejse.

DEL DETTE INDLÆG
Facebook
LinkedIn
THE POWDER ROOM

THE POWDER ROOM

Powder Room Society, et online universe med inspiration indenfor Beauty & Lifestyle. Her finder du guides, styling videoer, information om spændende produkter, portrætter af interessante kvinder og kommer med Behind The Scenes i Powder Room universet.

MEST SETE:
INDLÆG FRA SAMME KATEGORI:
en_GBEnglish

SPAR 10 %

Tilmeld vores nyhedsbrev, få 10% rabat på din første ordre  samt nyheder og tilbud direkte i din indbakke.