fbpx

Melanie’s Ride or die

THE POWDER ROOM SOCIETY

THE POWDER ROOM SOCIETY

Melanie’s Ride or die

Efter som jeg er akne plaget og har sensitiv hud, er det enormt vigtigt for mig at passe så godt på min hud som muligt. Hver morgen starter jeg dagen med mine Pure Skin fra Smuuk, som har en lindrende effekt på mine hud irritationer både i ansigt og på kroppen. For at skåne min hud mest muligt hver nat, sover jeg på mit Club Lemonade satin pudebetræk, and actually sleeps like at princess. Min sidste ride or die er Revitalash vippeserum, jeg er dumt afhængig, af stærke, sunde, smukke vipper.

DEL DETTE INDLÆG
Facebook
LinkedIn
THE POWDER ROOM

THE POWDER ROOM

Powder Room Society, et online universe med inspiration indenfor Beauty & Lifestyle. Her finder du guides, styling videoer, information om spændende produkter, portrætter af interessante kvinder og kommer med Behind The Scenes i Powder Room universet.

MEST SETE:
INDLÆG FRA SAMME KATEGORI:
en_GBEnglish

SPAR 10 %

Tilmeld vores nyhedsbrev, få 10% rabat på din første ordre  samt nyheder og tilbud direkte i din indbakke.