fbpx

Meet our Ambassador Sandra Willer

THE POWDER ROOM SOCIETY

THE POWDER ROOM SOCIETY

Meet our Ambassador Sandra Willer

Mit navn er Sandra og jeg startede mit univers i 2012, med bloggen Blog By Sandra. I dag bruger jeg Instagram & YouTube, hvor jeg deler ud af tips inden for mode, rejser, livsstil & personlig udvikling. Jeg startede i 2018 Club Lemonade, som laver lingerie & loungewear. Idéen er at tilføre ekstra luksus til hverdagen, og derfor laver Club Lemonade også silke hoved pudebetræk & nat masker, der også har “beauty-benefits”. Et udvalg af produkterne fås her hos The Powder Room, hvor jeg også selv kommer for at få ordnet diverse skønhedsprocedurer i de skønneste lyserøde omgivelser. The Powder Room er det perfekte afbræk i hverdagen, og jeg er stolt over at kunne præsentere mine produkter i selskab med resten af deres skønne sortiment her på webshoppen.

DEL DETTE INDLÆG
Facebook
LinkedIn
THE POWDER ROOM

THE POWDER ROOM

Powder Room Society, et online universe med inspiration indenfor Beauty & Lifestyle. Her finder du guides, styling videoer, information om spændende produkter, portrætter af interessante kvinder og kommer med Behind The Scenes i Powder Room universet.

MEST SETE:
INDLÆG FRA SAMME KATEGORI:
en_GBEnglish

SPAR 10 %

Tilmeld vores nyhedsbrev, få 10% rabat på din første ordre  samt nyheder og tilbud direkte i din indbakke.