fbpx

Meet Our Ambassador – Mie Kristine Quist

THE POWDER ROOM SOCIETY

THE POWDER ROOM SOCIETY

Meet Our Ambassador – Mie Kristine Quist

Jeg hedder Mie Kirstine og er i begyndelsen af 30’erne. De sidste 10 år har jeg bl.a brugt på at skrive på min blog om alt hvad jeg finder interessant. Alt fra mode, mad, rejser, sport og aktuelle debatter. Og selvfølgelig også om beauty og alt hvad det indebærer – jeg kan nok ikke løbe fra at der gemmer sig en lille beauty-tosse inde i mig. Jeg bruger ikke meget make up, men elsker at finde løsninger, der giver et naturligt look, hvor det ligner, at man ikke har prøvet for hårdt.

Mit venskab med The Powder Room startede helt tilbage i deres spæde start, hvor jeg troligt kom forbi og fik eyelash extensions. Siden har jeg været godt omkring deres sortiment og jeg kan vist takke dem for, at jeg ofte bliver skudt til at være yngre end jeg er. I dag består min faste rutine af deres Lash lift og jeg er så glad for det, at jeg har glemt alt om hvordan man tager mascara på.

DEL DETTE INDLÆG
Facebook
LinkedIn
THE POWDER ROOM

THE POWDER ROOM

Powder Room Society, et online universe med inspiration indenfor Beauty & Lifestyle. Her finder du guides, styling videoer, information om spændende produkter, portrætter af interessante kvinder og kommer med Behind The Scenes i Powder Room universet.

MEST SETE:
INDLÆG FRA SAMME KATEGORI:
en_GBEnglish

SPAR 10 %

Tilmeld vores nyhedsbrev, få 10% rabat på din første ordre  samt nyheder og tilbud direkte i din indbakke.