fbpx

Meet Our Ambassador – Melanie Nørskov

THE POWDER ROOM SOCIETY

THE POWDER ROOM SOCIETY

Meet Our Ambassador – Melanie Nørskov

Mit navn er Melanie Nørskov – jeg er 26 år gammel og har de sidste 7 år arbejdet med Sociale Medier, via mine egne platforme. Siden jeg var lille har jeg haft en kæmpe passion for beauty, pink and everything that glitters (i am a gypsy after all). Jeg plejede at klippe beauty tips ud fra magasiner og lave min egen lille beauty scrap book. Jeg er altid nysgerrig på nye trends og er obsessed med produkter som kan forbedre min beauty rutine, men jeg har også mine faste ride or dies, som ikke bliver skiftet ud. Jeg er selv meget into natural beauty, men elsker også en full glam hvis jeg skal ud til events og arrangementer, der er det sjovt at slippe kreativiteten løs.

Jeg får både lavet mine vipper og negle hos The Powder Room, hvis ikke jeg selv laver neglene med Le Mini Macaron som fås i Powder Room Webshoppen. Jeg er kommet hos The Powder Room since day one, og har kendt Malene i mange år. Det er nemlig hende der har uddannet mig til makeup artist, back in the day.

DEL DETTE INDLÆG
Facebook
LinkedIn
THE POWDER ROOM

THE POWDER ROOM

Powder Room Society, et online universe med inspiration indenfor Beauty & Lifestyle. Her finder du guides, styling videoer, information om spændende produkter, portrætter af interessante kvinder og kommer med Behind The Scenes i Powder Room universet.

MEST SETE:
INDLÆG FRA SAMME KATEGORI:
en_GBEnglish

SPAR 10 %

Tilmeld vores nyhedsbrev, få 10% rabat på din første ordre  samt nyheder og tilbud direkte i din indbakke.