fbpx

Meet Our Ambassador – Katrine Lee

THE POWDER ROOM SOCIETY

THE POWDER ROOM SOCIETY

Meet Our Ambassador – Katrine Lee

Mit navn er Katrine og jeg er founder af det bæredygtige badetøjs brand Copenhagen Cartel – hvor alt er lavet af 100% genanvendt plastik fra havet. Jeg har badetøjsproduktion og har boet på Bali og jeg ser derfor Bali som mit andet hjem. Jeg er en ægte island-girl, som elsker havet og alt hvad det indebærer, hvilket også betyder, at make-up på Bali er et no-go. Derfor er jeg fast inventar på briksen hos The Powderroom, som sørger for at mine vipper altid er on point – på land, i vand og i luften. 

Jeg er kommet i The Powderroom de sidste mange år og jeg kunne ikke drømme om, at lade nogle andre dulle mig. 

DEL DETTE INDLÆG
Facebook
LinkedIn
THE POWDER ROOM

THE POWDER ROOM

Powder Room Society, et online universe med inspiration indenfor Beauty & Lifestyle. Her finder du guides, styling videoer, information om spændende produkter, portrætter af interessante kvinder og kommer med Behind The Scenes i Powder Room universet.

MEST SETE:
INDLÆG FRA SAMME KATEGORI:
en_GBEnglish

SPAR 10 %

Tilmeld vores nyhedsbrev, få 10% rabat på din første ordre  samt nyheder og tilbud direkte i din indbakke.