fbpx

Meet Maria, Founder of Noele Beauty

THE POWDER ROOM SOCIETY

THE POWDER ROOM SOCIETY

Meet Maria, Founder of Noele Beauty

De Brands og produkter vi forhandler hos The Powder Room er nøjeudvalgt. Mange af de Brands der er at finde hos Powder Room er Danske, og størstedelen grundlagt af kvinder. Noele Beauty er ingen undtagelse. Det er mig en særlig fornøjelse at kunne præsentere jer for Maria, grundlæggeren af Noele Beauty. Maria og jeg har nemlig kendt hinanden i mange år. Vi har for snart 10år siden arbejdet sammen for et stort kosmetik brand. Jeg var shop manager og Maria var assistent manager. Efterfølgende blev Maria Counter Manager og Store Manager for adskillige Beauty Brands. Da jeg efterfølgende var Akademi Leder på en Makeup Artist uddannelse, var jeg slet ikke i tvivl og det var Maria jeg skulle have fat i til at undervise i de glamourøse Bollywood inspirerede makeupper.

Det var Marias ønske om altid at finde og arbejde med de bedste kvalitetsprodukter, der fik hende til at starte sit eget Beauty brand. Hun lægger stor vægt på at sikre, vælger de bedste materialer og designs til sine produkter. Ambitionen er at skabe noget for alle, uden at gå på kompromis med kvalitet og holdbarhed. Hos Powder Room finder du Noele Beautys 2 paletter ‘Afterglow’ og ‘Blush & Glow’

Om brandet

Noele Beauty er et nyt dansk makeup mærke i høj kvalitet og lækkert design. Deres produkter er veganske og indeholder ikke parfume. Noele Beauty er for alle og designet så det passer til alle hudtoner. 

DEL DETTE INDLÆG
Facebook
LinkedIn
THE POWDER ROOM

THE POWDER ROOM

Powder Room Society, et online universe med inspiration indenfor Beauty & Lifestyle. Her finder du guides, styling videoer, information om spændende produkter, portrætter af interessante kvinder og kommer med Behind The Scenes i Powder Room universet.

MEST SETE:
INDLÆG FRA SAMME KATEGORI:
en_GBEnglish

SPAR 10 %

Tilmeld vores nyhedsbrev, få 10% rabat på din første ordre  samt nyheder og tilbud direkte i din indbakke.