fbpx

Kat’s Kit – Bali Vibes

THE POWDER ROOM SOCIETY

THE POWDER ROOM SOCIETY

Kat’s Kit – Bali Vibes

Grundet min tætte tilknytning til Bali, har jeg selvfølgelig lavet en Vacay Ready Pakke, med masser af Bali vibes. Pakken består af min personlige favorit kombination fra Copenhagen Cartel; Seminyak top i farven Beat og Canggu bottom i leoprint – lavet af 100% genanvendt plastik fra havet. Så kan du se godt ud og samtidig gøre noget godt for miljøet. Før jeg skal afsted på ferie, prepper jeg altid huden med Smuuk Skins Sun Prepare kosttilskud, som er udviklet til at forberede huden på solens UV-stråler og tilfører næring til huden og forstærker dens struktur indefra. Håndsprit er altid fast inventar i min taske, når jeg rejser og disse fra Touchland er mine absolut favoritter, ikke nok med de afspritter og dufter himmelsk, så giver de hænderne fugt og pynter gevaldigt i tasken, modsat traditionelle håndsprit. Som prikken over i’et på det perfekte vacay-look, er jeg kæmpe fan af Mini Macaroons lakker, som holder hele ferien og som jeg let kan friske op on-the-go, da den passer lige ned i håndtasken. For at rense solen og saltvandet af huden, så bruger jeg selvfølgelig de bæredygtige genanvendelige wipes fra Lamazuna. Med dette kit er du klar til at shine i solen på alle tænkelige måder. 

DEL DETTE INDLÆG
Facebook
LinkedIn
THE POWDER ROOM

THE POWDER ROOM

Powder Room Society, et online universe med inspiration indenfor Beauty & Lifestyle. Her finder du guides, styling videoer, information om spændende produkter, portrætter af interessante kvinder og kommer med Behind The Scenes i Powder Room universet.

MEST SETE:
INDLÆG FRA SAMME KATEGORI:
en_GBEnglish

SPAR 10 %

Tilmeld vores nyhedsbrev, få 10% rabat på din første ordre  samt nyheder og tilbud direkte i din indbakke.