fbpx

Hydrobalance Oil Complex

THE POWDER ROOM SOCIETY

THE POWDER ROOM SOCIETY

Hydrobalance Oil Complex

HydroBalance Oil Complex er en af de super populære produkter fra Smuuk Skin. Den indeholder et komplex af plejende olier, der booster hudens fugtbalance og smidighed. Samtidig har den en anti-inflammatorisk egenskab, der hjælper til at mindske synlige tegn på ældning og booster hudens spændstighed. Olien er baseret på naturlig hampkerneolie, der er exceptionelt rig på sunde fedtsyrer, som støtter hudens evne til at fastholde fugt. 

Brug HydroBalance Oil som en del af dine daglige skønhedsrutine. Fordel et par dråber af olien på ren hud inden du bruger din fugtighedscreme. Du kan bruge den en gang dagligt for at vedligeholde din hud eller både morgen og aften, hvis du ønsker en effektiv kur.

Olien kan enkelt kombineres med din daglige skønhedsrutine. Et par dråber olie fordeles på ren hud før brug af fugtighedscreme. Den indeholder ikke vand og alkohol – kun ren olie fra de forskellige planter, samt naturlige æteriske olier. 

Alex (vores Brow Queen) bruger olien og oplevede en fantastisk effekt på huden allerede første uge! Du finder Hydrobalance og de andre produkter fra Smuuk Skin lige her!

DEL DETTE INDLÆG
Facebook
LinkedIn
THE POWDER ROOM

THE POWDER ROOM

Powder Room Society, et online universe med inspiration indenfor Beauty & Lifestyle. Her finder du guides, styling videoer, information om spændende produkter, portrætter af interessante kvinder og kommer med Behind The Scenes i Powder Room universet.

MEST SETE:
INDLÆG FRA SAMME KATEGORI:
en_GBEnglish

SPAR 10 %

Tilmeld vores nyhedsbrev, få 10% rabat på din første ordre  samt nyheder og tilbud direkte i din indbakke.