Shopping Cart

No products in the cart.

Wishlist Custom Cart

Sådan romantisere du din morgen

Når man romantiserer sin hverdag, og dykker ned i “Main character energy” bliver livet bare lidt sødere. At romantisere sit liv, handler om at finde det smukke i alt omkring sig. Forsøde livet om man vil.. Leve livet med intention og få det bedste ud af hver dag! Jeg nyder at lave ritualer af de små ting i livet, og jeg lever efter princippet om, at livet et langt stykke hen af vejen, er hvad du gør det til…

Her er nogle simple steps jeg bruger til at romantisere min morgen:

  1. En yndig morgenkåbe! Når jeg trisser ud af sengen i klæder jeg mig en smuk og behagelig kåbe, det giver mig både “comfort” i at den er blød og dejlig at have på og så er det rart at når jeg ser mig selv i spejlet for første gang er det iført et smukt stykke tøj. Så selv hvis jeg har trolde hår og hævet ansigt, så er det da alligevel et lidt yndigt syn jeg bliver mødt af.
  2. En ny redt seng. Dagens først succesoplevelse! Noget så simpelt som i lige at glatte dynen ud og rette puderne op, det er dejlig nemt og så kan du på 2 min få den første – så er det klaret følelse!
  3. Set stemningen for dagen med den rette playliste. Jeg lytter til musik stort set alle mine vågne timer. Jeg har i al beskedenhed lavet noget nær den perfekte playliste til at romantisere sit liv. Den er fyldt med bløde klassikere, så som Nat King Cole’s L-O-V-E og Ella Fitzgerald’s Dream a little dream of me.. Den er stemningsfyldt, romantisk og opløftende. Der er over 30timers musik på den, og jeg tilføjer løbende flere numre til den. Du finder den lige her
  4. Lav et “moment” ud af din morgen drik! Server din te/kaffe/juice/whatever I et pænt glas og tag dig tid til at nyde det. Denne del af min morgen routine er en virkelig stor betydning for om jeg kommer godt fra start og får en god dag. Jeg nyder altid min morgen te fra en yndig porcelænskop, den slags med en hank og en underkop. Jeg har et par forskellige jeg skifter mellem. Nogle af dem har jeg fået i gave for mange år siden og minder mig om giveren. Andre har jeg købt på loppemarked, faktisk var den ene af dem en jeg fandt i H&M Home til en 50’er, så det handler altså ikke om pris og den slags, men at det er noget der appellere til din æstetik. Det gør mig glad at se på de smukke kopper og bringer lidt højtidelighed til dette lille rolige øjeblik.

Jeg håber dette lille skriv, kan inspirerer dig til at romantisere din morgen.

XOXO

Malene

Newsletter Updates

Enter your email address below to subscribe to our newsletter