Shopping Cart

No products in the cart.

Wishlist Custom Cart

Genbrugelige Renserondeller

Efter min mening burde alle bruge disse genanvendelige rense rondeller som en del af deres rense rutine. Strukturen i rondellerne gør de renser huden grundigere end en almindelig vat rondel. De er genanvendelig da de kan vaskes, og dermed genbruges. Det spare altså både naturen for en masse ved man undgår en masse single use forbrug, og du spare hurtigt en masse penge ved at have de genanvendelige rondeller i rotation frem for hele tiden at skulle købe nye. Jeg gyser ved tanken om hvor mange single use vat rondeller jeg har brugt gennem årene… Rense rutinen er et sted mange af os mens kommer til at springe lidt for let henover. Jeg er selv skyldig i før i tiden at have sjoflet lidt med renserutinen, men efter vigtigheden af en ordentlig renserutine er gået op for mig, har jeg sat ind på at lave en enkel og effektiv en af slagsen. Alene det at jeg er gået over til de genanvendelige rondeller har gjort den mere effektiv, både mere tidseffektiv og grundigere. Strukturen, der føles lidt som et fint håndklæde får ligesom bedre fat i makeup og snavs end de glatte vat rondeller. Den let noprede overflade giver en ganske blid eksfoliering af huden. Jeg har virkelig kunne se en forskel, det er selvfølgelig ikke noget der sker fra den ene dag til den anden, men min hud blev mere klar og urenhedder blev færre og sjældnere.

De genbrugelige rondeller er produceret af certificeret økologisk bomuldsfrotté. De er meget bløde mod huden og kan let bruges sammen med micellar rens eller et hvert andet rense produkt, så uanset om du er til vandige, cremede eller olieerede renseprodukter, vil det fungere med. Rondellerne er sammen sat af 2 lag stof og suger derfor lidt mere produkt end almindelige vat rondeller, så bruger du en micellar rens kan du evt fugte rondellerne med lidt vand inden du drypper din rens på dem.

Rondellerne er også rigtig gode til at rense ansigtsmasker af der ellers kan være svære at få helt af med kun vand.

Jeg synes du skulle prøve det af og se om det ikke også kan hjælpe dig med en mere effektiv renserutine, du finder rondellerne lige her

XOXO

Malene

Newsletter Updates

Enter your email address below to subscribe to our newsletter