fbpx

Danmarks første Collagen Bar

holly collagen bar
THE POWDER ROOM SOCIETY

THE POWDER ROOM SOCIETY

Danmarks første Collagen Bar

De lækre collagen barer har været længe undervejs – 2,5 år for at være præcis. Mange virksomheder blev tvunget til at lukke produktionen på grund af COVID-19 situationen. Derfor blev lanceringen af ​​disse revolutionerende produkter fra Colly & co en noget mere omstændig proces end forventet. Nu er de landet på det Danske marked og vi er stolte af i Powder Room at kunne tilbyde dem i vores sortiment!
Colly & co har skabt tre unikke varianter:
• Rødbeder og kakao: Rødbeder indeholder massevis af C-vitamin, kalium og fiber, kombineret med kakaonibs, giver det en lækker chokolade-agtig smag, samtidig med at den er rig på magnesium. Det er sødt og subtil smag!
• Vanilje og citron: en mild sødme af vanilje kombineret med en skarp, tangy C-vitaminrig citron for at øge kollagenabsorptionen med tilsatte ristede mandler der giver en lækker crunch.
• Blåbær & lakrids: blåbær er rig på antioxidanter og det kan måske lyde som en lidt spøjs kombination med blåbær og lakrids, men det giver en utrolig elegant og lækker smag. Alle 3 barer er daddel basserede blandet med frugt og nødder, der er tilsat 5 gram type 1 premium marine kollagen fra Skandinavien i hver eneste af dem. Type 1 kollagen er kendt for at være den bedste og mest effektive type af alle de 28 forskellige varianter af collagen. De 3 barer er uden tilsat sukker, ingen konserveringsmidler, kunstige smagsstoffer eller farvestoffer.

DEL DETTE INDLÆG
Facebook
LinkedIn
THE POWDER ROOM

THE POWDER ROOM

Powder Room Society, et online universe med inspiration indenfor Beauty & Lifestyle. Her finder du guides, styling videoer, information om spændende produkter, portrætter af interessante kvinder og kommer med Behind The Scenes i Powder Room universet.

MEST SETE:
INDLÆG FRA SAMME KATEGORI:
en_GBEnglish

SPAR 10 %

Tilmeld vores nyhedsbrev, få 10% rabat på din første ordre  samt nyheder og tilbud direkte i din indbakke.