fbpx

HONORARY POWDER PUFFS

Honorary Powder Puffs / Ambassador

Mit navn er Sandra og jeg startede mit univers i 2012, med bloggen Blog By Sandra. I dag bruger jeg Instagram & YouTube, hvor jeg deler ud af tips inden for mode, rejser, livsstil & personlig udvikling. Jeg startede i 2018 Club Lemonade, som laver lingerie & loungewear. Idéen er at tilføre ekstra luksus til hverdagen, og derfor laver Club Lemonade også silke hoved pudebetræk & nat masker, der også har “beauty-benefits”. Et udvalg af produkterne fås her hos The Powder Room, hvor jeg også selv kommer for at få ordnet diverse skønhedsprocedurer i de skønneste lyserøde omgivelser. The Powder Room er det perfekte afbræk i hverdagen, og jeg er stolt over at kunne præsentere mine produkter i selskab med resten af deres skønne sortiment her på webshoppen.

Honorary Powder Puffs / Ambassador

Jeg hedder Mie Kirstine og er i begyndelsen af 30’erne. De sidste 10 år har jeg bl.a brugt på at skrive på min blog om alt hvad jeg finder interessant. Alt fra mode, mad, rejser, sport og aktuelle debatter. Og selvfølgelig også om beauty og alt hvad det indebærer – jeg kan nok ikke løbe fra at der gemmer sig en lille beauty-tosse inde i mig. Jeg bruger ikke meget make up, men elsker at finde løsninger, der giver et naturligt look, hvor det ligner, at man ikke har prøvet for hårdt.
 
Mit venskab med The Powder Room startede helt tilbage i deres spæde start, hvor jeg troligt kom forbi og fik eyelash extensions. Siden har jeg været godt omkring deres sortiment og jeg kan vist takke dem for, at jeg ofte bliver skudt til at være yngre end jeg er. I dag består min faste rutine af deres Lash lift og jeg er så glad for det, at jeg har glemt alt om hvordan man tager mascara på.

Honorary Powder Puffs / Ambassador

Honorary Powder Puffs / Ambassador

Mit navn er Katrine og jeg er founder af det bæredygtige badetøjs brand Copenhagen Cartel – hvor alt er lavet af 100% genanvendt plastik fra havet. Jeg har badetøjsproduktion og har boet på Bali og jeg ser derfor Bali som mit andet hjem. Jeg er en ægte island-girl, som elsker havet og alt hvad det indebærer, hvilket også betyder, at make-up på Bali er et no-go. Derfor er jeg fast inventar på briksen hos The Powderroom, som sørger for at mine vipper altid er on point – på land, i vand og i luften 😉 Jeg er kommet i The Powderroom de sidste mange år og jeg kunne ikke drømme om, at lade nogle andre dulle mig. 

Honorary Powder Puffs / Ambassador

Mit navn er Melanie Nørskov – jeg er 26 år gammel og har de sidste 7 år arbejdet med Sociale Medier, via mine egne platforme. Siden jeg var lille har jeg haft en kæmpe passion for beauty, pink and everything that glitters (i am a gypsy after all). Jeg plejede at klippe beauty tips ud fra magasiner og lave min egen lille beauty scrap book. Jeg er altid nysgerrig på nye trends og er obsessed med produkter som kan forbedre min beauty rutine, men jeg har også mine faste ride or dies, som ikke bliver skiftet ud. Jeg er selv meget into natural beauty, men elsker også en full glam hvis jeg skal ud til events og arrangementer, der er det sjovt at slippe kreativiteten løs.

Jeg får både lavet mine vipper og negle hos The Powder Room, hvis ikke jeg selv laver neglene med Le Mini Macaron som fås i Powder Room Webshoppen. Jeg er kommet hos The Powder Room since day one, og har kendt Malene i mange år. Det er nemlig hende der har uddannet mig til makeup artist, back in the day.

 

Honorary Powder Puffs / Ambassador

en_GBEnglish

SPAR 10 %

Tilmeld vores nyhedsbrev, få 10% rabat på din første ordre  samt nyheder og tilbud direkte i din indbakke.