fbpx

ABOUT

WELCOME DARLING

Måske kender du The Powder Room allerede, måske er dette dit første besøg. Under alle omstændigheder er det os en fornøjelse at kunne byde dig velkommen her i vores lille pink bobble. The Powder Room er et glamourøst skønhedsunivers skabt til og for kvinder, der ønsker at forkæle sig selv. Vores ønske er, at når du besøger os i salonen eller her i vores online univers, for en tid vil føle dig hensat til en verden af glamour. Det her er stedet hvor du kan give dig hen til alle dine romantiske og feminine drømme. Her kan du slappe af, give slip, lade dig forkæle og inspirerer. 

Vi er utrolig glad for du har lyst til at være med på denne rejse! Der kommer til at ske så mange nye og spændende ting i The Powder Room Society. Guides, styling videoer, events, workshops & kurser, to name a few!

 

TEAM

The Powder Room er et glamourøst skønhedsunivers skabt til og for kvinder, der ønsker at forkæle sig selv. Vi ønsker, at byde vores gæster i salonen & i vores online society velkommen, og give dem følelsen af for en tid at opholde sig i en boble af glamour. Hos The Powder Room er der fokus på velvære, de romantiske feminine dyder, og hyldest af den indre diva.

Lær vores skønne team også kaldt Powder Puffs at kende!

TREATMENTS

Bliv forkælet som en Diva, få farvet dine bryn og vipper. Få manicurerede negle, prøv en af vores makeup workshop og meget mere. Alle behandlinger hos The Powder Room er individuelt tilpassede med udgangspunkt i kundens behov.
  • Lashes & Brows​
  • Nails
  • Microblading Hairstrokes
  • Hollywood
  • Styling og workshops

SPAR 10 %

Tilmeld vores nyhedsbrev, få 10% rabat på din første ordre  samt nyheder og tilbud direkte i din indbakke.